keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Niin kivaa kuin huonoakin...

Kuulumisia viimeviikolta!
Lauantai:  Ratsastimme reippaasti nyt ohi niiden hurjien pässejen! Onnistuihan se lopultakin! Jes! Sen jälkeen laukattiin laukka tiellä ihanat, reippaat ja runsaat laukat, oli ihanaa päästellä höyryjä ja kiitääeteenpäin! Veikkakin nautti! korvat hörössä juoksi! Ja poika niin tykkäisi hypätä, se itsenäisesti hyppelee kaiken laisten juttujen yli, ja maastossa loikkii kantojen ja lätäköiden yli, on sääli kun joutuu jarruttamaan sitä, kun sen vasentakanen jäykistyy hyppäämisestä, sääli koska poika nauttii!
Sunnuntai:  Menimme ilman satulaa maastoon, päätimme mennä polulle jossa emme ennen olleet käyneet, no suossa tuli rämmittyä. Kartena oli uponnut suohon kintereihin asti, Veikka taas ei yhtään, kun sillä on ne suolapiot jaloissa..
Maanantai:  Ratsastimme Kentällä hieman tarkempaa koulua, minä ja Veikka olimme kyllä niin hienosti koottuna, harmi ettei kuvaa tullut, ehkä ensi maanantaina, olen niin ylpeä meistä! <3
Tiistai:  Olin shokissa kun menin Hakemaan Veikkaa laitsalta. Vilkaisin sen kroppaa, se oli täynnä puolikkaan kananmunan kokoisia hyönteistentekemiä paukuroita, tulee kylmätväreet tätä kirjoittaessa. Raukalla on siis hyönteisallergia (Joka minulta salattiin oston yhteydessä) Olin Peloissani, näytin paukamioa Kaisalle. Kylmensimme sitä kylmällä vedellä jotta turvotus laskisi. Soitimme eläinlääkärille, joka antoi neuvoja. Laitoimme Veikalle aloe veraa, fly staria, metyleenisiniä ruhjeisiin, helosaania ruhjeisiin, jotain nautojen tosi tehokasta hyönteiskarkoitetta ja eläinlääkäriltä neuvona jotain pillerikuulia (en muista nimeä).
Ostin Veikalle hyönteisloimen. HorseGuardin merkkiä. ostin myös nassulle hupun, ettei naamaan pure hyönteiset.. Koko huvi maksoi yli 70 euroa. Hepat saivat tänään pitää sitten vapaa päivän.
Keskiviikko; Olin onnellinen, Veikalla ei ollut enää turvotusta. Menin sillä ilmansatulaa, hyvinmeni. Loimi on rauhoittanut onneksi Veikan nahan, olen kiitollinen!
Näitä paukamia raukka oli täynnä, turvotuslaskenut hieman.

Tässä Tiistainen kuva, kun olimme kylmänneet Veikan, turvotus hieman laskenut.

Uusi Potkupuku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti